Unieke locaties voor een pracht evenement20 juni Pré-congres 

Kantine Walhalla 

Het startpunt op woensdag 20 juni van de Fietscollegetour en in de avond voor het Fietsdiner is Kantine Walhalla. Walhalla is een oude arbeiderskantine in de Fenixloodsen op Katendrecht, Rotterdam. De sfeer van de jaren 50 is behouden en de lichte zaal met grote ramen heeft een prachtig uitzicht op de Rijnhaven en de Wilhelminapier.

Het kleine Theater Walhalla aan de Sumatraweg is in september 2008 geopend door toenmalig burgemeester Ivo Opstelten. Walhalla organiseert ondertussen in zowel Theater als Kantine Walhalla meer dan 275 voorstellingen per jaar en zijn daarnaast initiatiefnemer van spraakmakende festivals .

 

Kantine Walhalla
Veerlaan 11
3072 AN Rotterdam
http://www.theaterwalhalla.nl/Content/86/home.aspx

 

 

21 juni Nationaal Fietscongres
Hulstkamp gebouw 

Het Hulstkamp-gebouw is ee
n rijksmonument aan de Maaskade in Rotterdam. Het is een gezichtsbepalend pand aan de noordzijde van het Noordereiland. Deze prachtige locatie, die jaren dienst deed als jeneverdistilleerderij van Hulstkamp, vormt dit jaar het toneel van het Nationaal Fietscongres.

  

Hulstkamp Gebouw
Maaskade 119
3071 NK Rotterdam
http://www.hulstkampgebouw.nl/


 Overnachten

Wilt u na het pré-congres blijven slapen? Dan kunt u op eigen gelegenheid uw hotelkamer reserveren. 
Hieronder vindt u enkele opties. 

Art Hotel
Mijnsherenlaan 9
3081 GA Rotterdam
https://www.arthotelrotterdam.com/

Vanaf kantine 20 minuten lopen naar Art hotel, vanaf Art hotel 30 minuten lopen naar Hulstkampgebouw. U kunt vanaf Art hotel ook de metro nemen (metrostation Maashaven) naar metrostation Wilhelminaplein vanaf hier is het nog 15 minuten lopen.

 

Hotel Nhow Rotterdam
Wilhelminakade 137
3072 AP Rotterdam
https://www.nhow-rotterdam.com/

Vanaf kantine 10 minuten lopen naar Hotel Nhow Rotterdam. Vanaf Nhow Rotterdam 20 minuten lopen naar Hulstkampgebouw. Met openbaar vervoer ben je niet sneller.

 

Suite Hotel Pincoffs
Stieltjesstraat 34
3071 JX Rotterdam
https://www.hotelpincoffs.nl/nl/

Vanaf kantine Walhalla 20 minuten lopen naar Suite Hotel Pincoffs. Vanaf Suite Hotel Pincoffs 10 minuten lopen naar Hulstkampgebouw.